Spread the love

Александра Пријович етрадната звезда од Србија која неколку пати ги распородате своите концерти во Хрвтаска, се гордее што е Ромка.
Колку повеќе се нижат успесите на Александра Пријовиќ, толку повеќе регионалните медиуми се заинтересирани за нејзиното минато.

Сега, испливаа информации за нејзиниот живот од пред неколку години, кога своето време со радост го поминувала со нејзиниот дедо, Боро, во чија куќа (со мајка си) во Хрватска живееле. Дедото на Александра починал пред четири години.

Дедо ми е Ром, баба ми не е. Филип и Брена тоа го знаат и не им пречи. Горда сум на своето потекло.

Loading


Discover more from EU Romapress

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Discover more from EU Romapress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading