Category: Sport

Француската фудбалска репрезентација на коленo за подршка на борбата против расизмот

Пред фудбалскиот натпревар Франнција и Германија француската фудбалски репрезентантивци клекнаа на колена во знак на подршка на борбата против расизмот. Ваквиот став на француските фудбалери не помина без огорченост кај…

Translate »