Month: April 2024

Интервју Акиф Кариман-Аваја „ Ние излегуваме од нашиот комфор за да постигнеме колективен напредок“

Интервју со Акиф Кариман, долгогодишен ромски активист и председателе на ново формираната политичка партија Аваја. ЕРП. Пред неколку дена ромската…