Tag: Photo

10 најдобри победнички фотографии од наградите „Се за фото“ за 2022 година

Еве ги 10-те најдобри победнички фотографии од наградите „Се за фото“ во 2022 година. од 30 наградени со задоволство ги објавува овогодинешните победници на All About Photo Awards 2022, признавајќи…

Translate »