Tag: Samka

Интервју: Самка Ибраимовски – „Има дана за мегдана„

Самка Ибраимовски председател на првата ромска политичка партија ПЦЕР во Северна Македонија, дипломиран менаџмент и поранешен пратеник во Собранието на Северна Македонија (2011–2014) и министер бес ресор во Владата на…

Translate »