Spread the love

O Sherunoministri e Kosovaka Republikako, r.Albin Kurti, anavgya shov taloministrya ano ververutne digasterya, mashkar olende, nakle aktiviste e civiluna malipasko kotar o Kulturo-Artistikuno Amalipe “Durmish Aslano”, akana kotor e Kosova Romenga Anglipaska Phiravlinako, r.Seynur Veshal.

R.Veshali, anavdilo taloministro ani Ministria e Kulturaki, Ternengi thay Sporteski

Ano lugipe, ajukergyona ini aver anavipya ano ververutne digasterya e ekzekutivesko.

Zëvendës Master i Kulturës në Kosovë është Aslan Vishal

 

Sot, Kryeministri i Republikës së Kosovës, z.Albin Kurti, ka emëruar gjashtë zëvendësministra në diagestere të ndryshme të qeverisë, në mesin e tyre, ish aktivistin e shoqërisë civile të Shoqatës Kulturo-Artistike Rome “Durmish Asllano”, tashmë anëtar i Lëvizjes Përparimtare të Romëve të Kosovës, z. Sejnur Veshall.
Z.Veshalli, është emëruar zv.ministër në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.
Në vazhdim, priten edhe emrime të tjera në digastere të ndryshme të ekzekutivit.

Loading


Discover more from EU Romapress

Subscribe to get the latest posts to your email.

Discover more from EU Romapress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading