Spread the love

O Euro deputati o Romeo Franz avdive kergja vizita ki diz Vinčenca kote so ko naklo pandžto di ko kampi kote so si instalirime baro numero Sintija thaj romane familije sine kerdo bombakaoro atako.

Sar so legarela o Franz bari bah sa sa so ko akava bombakoro atako na sine nit ratvarde nit pk mule.

Vi agjar sa sa bari bah so ko pašibe tari eksplozija sine tahndrde 8 tikne čave kola so ačile bi ratvarde.

O Romeo Franz rodela taro oficijalno manuša te na garavelpe akaja čipota, thaj te aralkken e manušen kola so sine kotor ko akava paro teroristikano čini upreder e Roma ki italijakiri diy Vinčenca.

Vi agar o Franz rodela poaktivno keribe buti taro žurnalistija kola so trebela asavke činija panle so anticiganiyam te oven liferujme ko pravdipe, sebepi te dikelpe koyom si paro o antiyiganiyam thaj si bilačo.

Терористички напад врс Синти и Ромски камп во Винченца Италија

Европратеникот Ромео Франц денес го посети населеното место во Винченца каде минатиот петок кампот вокој се стационирани голем број на Синти и ромски фамилии беа мета на бомбашки напад.

Како што пренесува Франц голема среќа што во овој бомбашки напад не,ало повредени ниту пак загинати.

Пука среќа е исто што осумина малолетни деца беа во непосредна близина на експлозијата од бобашкиот напад.

Ромео Франц побара овој случај да не се заташкува, побара од официјалните лица да се најдат сторителите на овој тешок терористички чин и воедно побара новинарите ваквите настани поврзани со антициганизмот да бидат презентирани пред јавноста, за да знаат луѓето каква е тежината и опасностите кои се спороведувата со антизиганизмот.

 

Loading


Discover more from EU Romapress

Subscribe to get the latest posts to your email.

Discover more from EU Romapress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading