Spread the love

Оваа недела, полицијата во Тампа, Флорида објави видео на кое се гледа моментот кога 24-годишна жена успеала да одбегне маж кој се обидел сексуално да ја нападне минатиот месец во салата на нејзината зграда.

 

 

Loading


Discover more from EU Romapress

Subscribe to get the latest posts to your email.

Discover more from EU Romapress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading