Spread the love

O šerutno tari komuna Šuto Orizrai o Kurtdo Duduš-Kuco avdive ko plo FB profili irangjape e dizutnege tari Komuna Šuto Orizari vakerindo baši hipokrizia e dizuneskere konciliereske o Erdžan Selimi kova si vi agjar presidenti tari romani partija ROM.
Revoltirimo taro publiciribe e dizjakere konciliereskroro Selimi, kova so ko plo fb profili publiciringja so o pursako baši decizia kova so ka anel e dizjakoro Koncii taro Skopje ko finasiribe o partnerno lačaribe ki Komuna Šuto Orizari se leskoro a na taro manuša kola so ko naklo kurko protestiringje mujal o bilači realcija thaj ignoriribe e komuna keda kerelape lafi baši finansiribe o prioritetija kola so isi e komuna Š.Orizari.
O dudup ko plo keribe lafi andinela e Selime so o pursako baši partnerno lačaribe nane e Selimeskoro numa si e dizutnegoro kola so lile than ko protestia anglo dizjakoro Koncili ko Skopje.
O duduš pravdo pučela e Selime „ Nali pravdo sijan sine kontra adava“. Ajde den mujalipe o proektija te naken a kola so si prioritetija e komunakere palo ko pućibe e komunalna infrastrukturakoro, thaj kharna sa „ kitibe tugjo perjencar“, vakergja o Duduš ko plo fb profili.

Tari javer rig o koncilieri o Erdžan Seliči vi agjar ko FB prekal o romano mediumi o Romapres vakergja kaj sakana prioriteti dela ko proektija kola so ov dengja e šerutneske Duduš thaj adava angleder trin masekia palo ko rodibe e dizutnegoro tari akaja Komuna.
Trujal o Selimi o partnerno lačaribe si vi agjar šukar numa o prioriteti si o rodibe e dizutnegoro baši rekonstrukcija e dromengoro thaj fekalno kanalizacija koja so bičavgja ko šerutno Duduš.
O Selimi vi agjar pučela e Duduš-e „Neka vakerel soske dengja teloikeribe ki dujto rota taro loklanikano alusaribe e akanutne šerutnake e dizjake Skopje Daniela Arsovska, thaj dali sine odova korkorutno payari jali pak pazari baši Šutka?

Ko si ko čačipe ani akava FB maribe thaj kaskiri si i viktorija, diken o video korkori.

https://www.facebook.com/kucoo.dudush/videos/1536784946751925

 

Куцо : „Тие никогаш не работиле за Ромите секогаш работиле за своите позиции„
Ерџан Селими: „ На лагата се кратки нозете„

Градоначалникот на Општина Шуто Оризари Курто Дудуш-Куцо денес на својот ФБ профил во живо, се обрати на жителите на ова општина укажувајки на лицемерието на градскиот советник Ерџан Селим кој е воедно и председател на ромската политичка партија РОМ.
Револтиран од објавата на градскиот советник Селими каде што на својот ФБ профил објавил дека на последнава седница на градот Скопје ке се донесе одлука за финасирање на партнерното уредување во Општината и таа одлука ке биде по негова заслуга а не по заслуга на минатонеделниот протест кој го организираше Општината, поради незадоволството на граѓаните од ова општина од односот и финасирањето на градот Скопје, каде Ерџан Селими е советник.

Дудуш во своето обраќање го посетува Селими дека заслугата за партнерното уредување е заслуга на Ромите кои протестирале минатата недела , а за кој Селими бил против, па од тука Дудуш јавно го прашува „ Нели ти беше против„ Изборете се да поминат проектите кои се приоритет на општината по прашањето на комуналната инфрастуктура, и доста со манипулации и китење со туѓи перја„ – вели Дудуш во живо на својот ФБ профил.

Од друга страна пак советникот Ерџан Селими исто така на ФБ страната на ромскиот портал Рома прес кажа дека јасно и гласно нагласува дека приоритет дава на проектитет кои му ги достави до градоначалникот Дудуш од пред три месеци, по барање на жителите на ова општина.
Според Селими партнерното уредување е исто така добор но не и приоритет од барањето на жителите за реконструкција не неколку улици и изградба на фекална канализација кои тој му ги достави на градоначалникот.
Селими исто така бара Дудуш јавно да каже зошто во вториот круг на локалните избори ја подржувал сегашната градоначалничка на градот Скопје Даниела Арсовска, дали тоа бил личен пазар или за Шутка?

Кој од нив ја кажува вистината и кој ке победи во ова ФБ војна?
Погледнете ги двете видеа и просудите сами.

https://www.facebook.com/erdjan.selimi/videos/623816642482693

 

Loading


Discover more from EU Romapress

Subscribe to get the latest posts to your email.

Discover more from EU Romapress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading